CREMESSO kávékapszulák

Nézet:
Cremesso_Espresso_Alba

ESPRESSO ALBA

Ez a kiváló eszpresszó a prémium minőségű arabica kávészemeknek köszönheti friss és komplex savasságát. Ennek a különleges eszpresszónak a titka a sötét pörkölés és a közepesen finom őrlés – mindezek együtt adják az alapját az élénk savainak és az elegáns testességének.

1 999 Ft
Cremesso_Espresso_Classico

ESPRESSO CLASSICO

A válogatott arabica kávészemek adják a tiszta, virágos jegyekkel rendelkező aroma alapját.
Ez a lenyűgöző, elegáns eszpresszó komplex és gazdag savainak köszönhetően kiemelkedő élményt nyújt.
Tökéletesen egészítik ki a prémium  arabica kávészemek, amelyek egyedi jelleget kölcsönöznek neki.

1 999 Ft
Cremesso_Espresso_Edizione_Italiana

ESPRESSO EDIZIONE ITALIANA

A krémes Espresso Edizione Italiana kellemes pörkölésével, valamint csodás diós és csokoládés ízével tűnik ki, amely a gianduja csokoládét juttatja eszünkbe. Az eszpresszót bogyós gyümölcsökre emlékeztető intenzív savasság jellemzi és egy enyhén édes, olyan szárított gyümölcsökre jellemző íz, mint a füge és a szilva.

1 999 Ft
Cremesso_Espresso_Per_Macchiato

ESPRESSO PER MACCHIATO

Válogatott arabica szemek keveréke teszi teljessé ennek az eszpresszónak az ízét. Ezt a fajtát különösen arra fejlesztettük ki, hogy tejjel készült kávéitalokban használjuk. Az erőteljes pörkölés és a tej egyesülése harmonikus és élvezetes kávét ad, a csokoládé és a karamell csipetnyi ízével.

1 999 Ft
Cremesso_Lungo_Decaffeinato

LUNGO DECAFFEINATO

Ez a különleges Decaffeinato enyhe malátaízét a gondosan válogatott arabica fajtáknak köszönheti. Az arabica és robusta keveréket egzotikus aromák megjelenése teszi teljessé. Az alaposan megtisztított robusta fajták tökéletes egységet alkotnak visszafogott pörkölésükkel és friss savaikkal, amelyek együtt alkotják az ízélményt.

1 999 Ft
Cremesso_lungo_Fortissimo

LUNGO FORTISSIMO

A különleges arabica kávészemek finoman savassá teszik ezt a kávét. A robusta kávészemek testessége segít megteremteni a finom és intenzív ízélményt nagyobb csészékben is. A kávé gazdag ízét a pörkölés hosszan tartó zamata és egy csipetnyi dohány aromája egészíti ki.

1 999 Ft
Sorrend: