Kenwood KMM777 Major Premier robotgép

Kenwood KMM777 Major Premier robotgép
99 999 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Részletek

A Kenwood Premiere Major KMM777 egy okos és robosztus konyhai robotgép olyasvalakinek aki semmi többet nem akar, minthogy fenséges ételek és sütemények elkészítésével foglalja el magát. Kapható fényes, fémes borítással, a major méretű tál eszközök egy külön fénypontot képviselnek a kellemes családi étkezésekben.

Teljesítmény

Az 1200W-os motorral, a 3 tljesítménykimenettel és hatalmas kiegészítő választékkal, a Premier Major KMM777-nak megvan a mindennapi teljesítménye és sokoldalúsága, hogy könnyed munkává varázsolja a vastag tészta nyújtását és az összetett hoozzávalók nagy sebességgel való összekeverését.

Életre tervezve

A teljesen fém teste, fogakerekei és a motorja a KMM777-nak együtt dolgozik, hogy biztosítsa a sima, megbízható keverést, időről időre, éjjel-nappal.

Lassú sebességi kimenet

Ez a kimenet a robot elülső oldalán található, az eltávolítható fedő alatt. A minőségi tartozékaink csatlakoztathatók hozzá - a lapos vagy formázott tésztaféle elkészítéséhez való kiegészítő, húsdaráló, dob reszelő vagy a bogyós gyümölcscentrifuga.

Teljes mixelés

Ellentétben más konyhai robotokkal, melyeknél a keverő csak körbe forgó mozgást végez, addig az általunk használt teljes mixelési rendszer tökéletesen összedolgozza még azokat az összetevőket is, melyek más rendszer alkalmazása mellett a keverőtál alján ill. oldalán maradnának. Ennek az eredménye a tökéletes összedolgozás, legyen az tojásfehérje hab vagy akár több kilónyi kemény tésztaféle.

A Kenwood tökéletes mixelési rendszere azon az elven alapszik, hogy miközben a keverőlapát egyik irányban forog, addig a lapát tartója ellenkező irányú mozgást végez.  Ennek az eredménye az összetevők tökéletes összedolgozása a tál egész felületén és az alján egyaránt. Az eredmény ugyanolyan tökéletes, ha tojás habot készítünk, mint amikor 2,4 kilónyi kenyértésztával dolgozunk.

Pulzálás és átfordítás

- Kb 14000 percenkénti fordulatú pulzáló sebesség, nagysebességű mixeléshez

- A pulzáló funkció a nyomógomb felengedéséig megszakítás nélkül működik

- A pulzáló funkciót használhatjuk főzéshez is, de amennyiben a hőmérséklet magasabb mint 60C, a pulzáló sebesség 3500 percenkénti fordulatra szabályozódik.

- Átfordító funkció-2 ½ fordulat nagyon alacsony fordulatnál - az alapanyagok finom bedolgozásához, például a cukor bedolgozásához felvert tojás fehérjéhez.

- Ha az átfordító funkció nyomógombját benyomva tartjuk, a keverés megszakítás nélkül működik., különben 2 ½ fordulat után megáll.

- Az átfordító funció főzés alatt is használható

- A pulzáló és átfordító funkció működése független a sebesség beállításától.

- Az átfordító és pulzáló funkció használata alatt a LED ellenőrző égő villog.

A nagy sebességi kimenet

Ez a kimenet a robot felső részének a hátoldalán található és a maximális teljesítményt igénylő nagy sebességnél működtetett tartozékokhoz használatos. Ilyenek a mixer, a multi daráló, vagy a gyümölcscentrifúga és a citrusprés.

Elektromos automata sebesség ellenőrzés

Az elektromos automata sebesség ellenőrzés a pulz funkcióval együtt biztosótja a lágyindító fordulatszámot. Ennek köszönhetően az alapanyagok nem folynak ki a tálból. Továbbá a motor teljesítménye alkalmazkodik a tészta súlyához, így a készülék nem terhelődik meg.

A robot fejegysége könnyen kifordítható

A robotfej könnyű kifordíthatósága a munkaeszközök gyors cseréjét és a munkatállal való kényelmes kezelését szolgálja.

Húsdaráló tartozék

Blender:Thermoresist

Edény keverő kimenet:Igen

Dagasztókampó :Igen

K-keverőkar:Igen

Nagy sebességű kivezetés:Igen

Alacsony sebességű kivezetés:Igen

Habverő:Igen

Ház anyaga:Öntött aluminium

Tál anyaga:rozsdamentes acél

Keverő lapát anyaga:Coated

Szín:Grafit szürke

Garancia:2 év

Motor Teljesítmény:1200W

Méret:39 x 34 x 23

Elektronikus sebességszabályozás:Igen

Időzítő funkció :Nem

Teljes keverőhatás:IgenSebesség:változtathaó

Tömeg:10,2kg

Mosogatógépben tisztítható elemek:Igen

Receptajánlatok :Igen

Kenőlapát :Igen

Védőlemez:Igen

Kapacitás - dagasztás:2.4kg

Kapacitás - liszt tésztához:910g

Kapacitás - tojásfehérje:16 maximum

Kapacitás - Torta:4.6kg

Adatok
Cikkszám
KMM777
Webáruház készítés