FG ELECTRONICS FDSDJ03 elektromos seprű

FG ELECTRONICS FDSDJ03 elektromos seprű
11 999 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Sepregessen hajlongás és szemétlapátolás nélkül a vezeték nélküli seprőgéppel!

Az FG-electronics "Swivel Sweeper" vezeték nélküli seprőgéppel könnyen és hatékonyan felsepregetheti az egész lakását anélkül, hogy nehéz takarítógépet hurcolna mindenhova, és a gép kábeleiben bukdácsolna!

Az elektromos seprű feltölthető akkumulátorral működik, ami a készülék nyelén helyezkedik el, így nem kell hosszú vezetékekkel bajlódnia. A készülék feje 360°-ban képes elfordulni, és nagyon lapos, így minden eldugott sarokba befér.
Az elektromos seprőgép 4 oldalon elhelyezett forgó keféi segítségével villámgyorsan, minden oldalról felszedi a szemetet, az elszóródott morzsát, a gombostűket, apró ételmaradékot, de a hajszálakat és a kutyaszőrt is. A seprőgép számtalan felületen alkalmazható, legyen az padlószőnyeg, hajópadló vagy linóleum.

Az elektromos seprőgépet a háziasszonyok azért szeretik, mert hatékonyan, pillanatok alatt összeszedi a szemetet, csendes, energiatakarékos, kis helyen lehet tárolni, és onnan könnyen előkapható és üzembe helyezhető. Kiváló takarítószerszám azokban a háztartásokban, ahol naponta többször is sepregetni kell, de a hagyományos seprővel nem elég hatékony a takarítás, a porszívót pedig körülményes naponta többször előszedni, és több energiát fogyaszt a kelleténél.

 

- vezeték nélküli seprőgép, amely újratölthető akkumulátorral működik
- használható szőnyegen és kemény padlózaton is
- feje 360 fokban körbeforog
- 4 oldalon elhelyezett forgó kefék
- a seprőgép súlya csak 0,9 kg
- a lapos fej könnyedén befér a szekrények, ágyak alá
- csúszótalpakon siklik, bármilyen felületen könnyedén mozgatható
- a szennyeződések egy műanyag tartóba gyűlnek, ami könnyen üríthető

Adatok
Cikkszám
FDSDJ03
Webáruház készítés